Technologie.

Productontwerp

Onze productontwikkelaars zijn geen mensen die achter hun bureau blijven zitten. Zij gaan erop uit om zoveel mogelijk kennis te vergaren op het gebied van beveiliging. Op beurzen en conferenties. Bij lockpickers en fabrikanten. Maar ook op de werkvloer. Of gewoon bij iemand thuis. Daarna gaan zij pas achter hun bureau zitten. Niet om op hun lauweren te rusten. Maar om de best mogelijke producten te ontwikkelen.

 

Natuurlijk snijdt het mes aan twee kanten. De kennis en ervaring die onze ontwikkelaars in meer dan dertig jaar tijd hebben verzameld, delen wij graag met anderen. Zo geven zij lezingen bij bedrijven en spreken zij op bijeenkomsten. We stelllen ons specialisme zelfs ter beschikking aan concurrerende organisaties. Alles met het oog op een veiliger woonomgeving voor mensen zoals jij.

Productie

Een cilinder is de kern van je deurbeveiliging. Ook al ben je in het bezit van de beste deursloten, de bescherming van je entree staat of valt met de cilinder. M&C heeft al meer dan dertig jaar ervaring met het maken van cilinders. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en de modernste technieken worden onze kwaliteitsproducten gemaakt. Deze voldoen niet alleen aan de eisen van het SKG® keurmerk. Of het Politie keurmerk. Onze cilinders voldoen aan de standaard van M&C . Méér dan veilig.

Productevaluatie

Het moment dat er een nieuw veiligheidsproduct wordt gepresenteerd, zijn er al bepaalde mensen op gebrand om deze te kraken. Niet al deze personen hebben kwaad in de zin. Bij M&C worden we geïnspireerd door sportverenigingen als The Open Organisation Of Lockpickers (TOOOL), Sportsfreunde der sperrtechniek Deutschland (SSDEV) en Associated Locksmiths Of America (ALOA). De leden van deze clubs zien het als een uitdaging om zo snel mogelijk cilinders en sloten open te maken zonder het product te beschadigen. Ze gebruiken hierbij alleen een simpel gereedschapsetje en hun gezonde verstand. Door de band die wij met deze zogenaamde lockpickers hebben, weten we steeds als eerste welke manco’s er in het huidige productaanbod zitten. M&C speelt hier vervolgens direct op in bij de ontwikkeling van haar nieuwe èn bestaande producten. Zo weten we dat M&C steeds een topproduct levert.

 

SKG