M&C Color+

De M&C COLOR+ is het meest kleurrijke product uit ons cilinderaanbod. De sleutelkapjes zijn leverbaar in 10 uiteenlopende kleuren. Ondanks het speelse uiterlijk van de sleutels is dit een serieuze cilinder met zeer sterke eigenschappen.

M&C Color+

M&C Color+

  • Voorkomt openpikken

    De COLOR+ is voorzien van speciale hoofdpinnen waardoor het openpikken van de cilinder sterk bemoeilijkt wordt. Daarnaast wordt de cilinder beschermd door een hardstalen brug en hardstalen antiboorplaat.

  • Kleurrijk

    Color+ sleutels hebben eenvoudig wisselbare kunststof kapjes, beschikbaar in 10 verschillende kleuren. Kies een kleur die bij jou stijl past!

  • Hoge kopieerbeveiliging

Waar te koop

Gekleurde sleutel

De COLOR+ heeft een zeer sterke keersleutel met makkelijk wisselbare kunststof kapjes, beschikbaar in 10 verschillende kleuren.

M&C cilinderspray

M&C cilinderspray is het beste smeermiddel voor onze cilinders. Deze kwaliteitsspray smeert de cilinder en stoot vuil en vocht af, waardoor slijtage wordt voorkomen en de levensduur wordt verlengd.

M&C security card

Sleutels en cilinders kunnen alleen worden nabesteld met de standaard meegeleverde M&C Security Card. Dit geeft je extra veiligheid en voorkomt onbevoegd kopiƫren van je sleutel.

M&C raamsticker

De M&C raamsticker geeft aan dat je eigendom wordt beschermd door onze producten. Inbrekers worden extra gewaarschuwd door deze sticker.