Over M&C.

about3

Een veiliger woonomgeving

Je investeert in je huis. Zorgt voor je gezin. Ziet erop toe dat ze niets tekort komen. Eten, drinken, kleding – alles is voor elkaar. Maar hoe zit het met de beveiliging van je woning? Vaak biedt het standaard hang- en sluitwerk onvoldoende bescherming tegen inbraak. Ook laat de kennis van de juiste voorzorgsmaatregelen te wensen over. Hoe beveilig je je huis en de mensen die er wonen?

 

Al meer dan dertig jaar houdt M&C zich bezig met het antwoord op deze vraag. Wij ontwikkelen hoogwaardige veiligheidsmaterialen met één belangrijke voorwaarde: iedereen moet ze zelf kunnen installeren. Ook jij kunt dus eigenhandig zorgen voor een veiliger woonomgeving.

Praktijkervaring

Inbrekers zitten niet stil. Wij dus ook niet. Bij M&C zijn we constant bezig om nieuwe èn bestaande producten te ontwikkelen. Hierbij worden we geïnspireerd door zogenaamde lockpickers. Deze denksporters analyseren als hobby complexe sloten op zwakke punten. Met deze nieuwvergaarde kennis gaan wij terug naar de tekentafel. De unieke  combinatie van theorie en praktijkervaring zorgt ervoor dat wij steeds hoogwaardige veiligheidsproducten leveren voor woonhuizen, bedrijven, schepen, gevangenissen enzovoort.

about3

Méér dan veilig

In ons groeiende assortiment vind je cilinders, sloten, deurbeslag en Security Bars. Al onze producten voldoen aan de normen van Stichting Kwaliteit Gevelbouw® (SKG®) en Politie Keurmerk Veilig Wonen® (PKVW®). We gaan zelfs een stap verder dan de voorgeschreven norm. Zodat jij een goede nachtrust hebt. En met een gerust hart op vakantie kunt. Méér dan veilig.