M&C Condor

De M&C CONDOR dankt zijn naam aan de roofvogel met het grootste vleugeloppervlak ter wereld. Wanneer deze machtige vogel je woning of bedrijfspand onder zijn vleugels neemt, heb je de best mogelijke bescherming.

M&C Condor

M&C Condor

  • Verhoogd sleutelprofiel

    De robuuste sleutel voorkomt met het verhoogde profiel illegaal kopiëren van de sleutel. De snake en snakeboringen zorgen voor extra beveiliging tegen openpikken.

  • Voorkomt openpikken en kerntrekken

    Geavanceerde technieken als de snakebar en zijpinnen voorkomen openpikken van de M&C CONDOR. De hardstalen brug en antiboorplaat (U-clip) beveiligen tegen het kerntrekken van de cilinder.

  • Ideaal voor sluitplannen

Waar te koop

Keersleutel

De M&C Condor heeft een robuuste keersleutel met een verhoogd profiel dat illegaal kopiëren van de sleutel voorkomt.

M&C cilinderspray

M&C cilinderspray is het beste smeermiddel voor onze cilinders. Deze kwaliteitsspray smeert de cilinder en stoot vuil en vocht af, waardoor slijtage wordt voorkomen en de levensduur wordt verlengd.

M&C security card

Sleutels en cilinders kunnen alleen worden nabesteld met de standaard meegeleverde M&C Security Card. Dit geeft je extra veiligheid en voorkomt onbevoegd kopiëren van je sleutel.

M&C raamsticker

De M&C raamsticker geeft aan dat je eigendom wordt beschermd door onze producten. Inbrekers worden extra gewaarschuwd door deze sticker.