DELEGATIE M&C AANWEZIG OP FENSTERBAU BEURS

Nürnberg – Van 19 tot 22 maart 2024 konden internationale vaklieden zich uitleven aan de hand van praktische en professionele ontwikkelingen met betrekking tot ramen, deuren en gevels. Daarnaast was er ruimte voor dialogen met experts, collega’s en exposanten, maar ook op tal van mogelijkheden om innovaties en trends uit de eerste hand te ervaren en uit te proberen op de vele stands.

De Fensterbaubeurs was uitgestrekt over bijna 10 hallen en vond plaats in het Messezentrum Conventie Center in Neurenberg, Duitsland. Voor de delegatie van M&C stond het bezoek in het teken van het ontdekken van nieuwe ontwikkelingen in de wereld van hang- en sluitwerk, cilinders en sloten. Daarnaast stond er een bezoek aan de Oostenrijkse innovatieve partner-firma Nuki gepland. Nuki blinkt uit in het creëren van toegangsoplossingen die achteraf kunnen worden aangebracht en het dagelijks leven een stuk eenvoudiger maken. Dit laatste uiteraard in combinatie met de SKG*** gekwalificeerde cilinders van M&C.

De volgende beurs die door M&C bezocht zal worden is de ELF Conventie 2024, welke plaatsvindt van 2 tot 4 mei 2024 in Düsseldorf, Duitsland. Op deze internationale branchebijeenkomst voor de beveiligings- en slotenmakersbranche zal M&C met een eigen spiksplinternieuwe stand haar prachtige cilinders zoals de Matrix***, Condor, Minos en Move ten toon stellen.