GRIEKSE SLOTENMAKER PAPADAS OP BEZOEK BIJ M&C

Didam – Op speciale uitnodiging van CEO Cor Overbeeke en Algemeen Directeur Marcel Cornelisse was de Griekse sleutelexpert Stylianos Papadas op bezoek bij M&C in Didam voor een training en rondleiding door het bedrijf.

Stylianos is een gespecialiseerde slotenmaker uit het Griekse Vlachiotis. Na kennis gemaakt te hebben met het M&C sales team op de ELF conventie in Düsseldorf was hij een volledige dag aanwezig in Didam voor een training sluitplanmanagement. Deze werd gegeven door productontwikkelaar Mitchell. Daarnaast werd er ook aandachtig meegekeken op de assemblage-afdeling.  Er was ook veel interesse in de vele nieuwe promotieartikelen die door de M&C marketingafdeling door de jaren heen ontwikkeld zijn. Deze artikelen, zoals bijvoorbeeld de populaire pinmatten, deurmatten, maar ook petten en zelfs prachtige M&C tassen, zijn in de M&C webshop te verkrijgen.

De technicus Papadas was onder de indruk van zijn collega’s uit Didam. Zo verklaarde hij: “Ik ben een fan van M&C producten, en heb nu met eigen ogen kunnen aanschouwen dat het bedrijf intern ook goed georganiseerd is. Op de ELF in Düsseldorf had ik al kennis gemaakt met Export Manager Rex Broekman en zijn salescollega’s Rob en Jonathan. Ik kan niet anders zeggen dat ze mij met alle egards in Didam ontvangen hebben. Ik kijk uit naar de positieve terugkoppeling en hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan de groei van het merk M&C in Griekenland. Dat moet met de nieuwe marketingtools die ik meeneem naar Vlachiotis vast en zeker lukken”.

Bent u nog geen dealer en wenst u te profiteren van de voordelen van het M&C dealerschap? Klik dan hier. M&C cilinders zijn voorzien van SKG** of SKG *** certificering en voldoen aan de normen van DIN-18252, EN-1303, EN 1603 en EN-1670. M&C deurbeslag is SKG*** gecertificeerd, wat aangeeft dat de hoogste beveiligingsnormen gehandhaafd worden. Daarnaast, en niet onbelangrijk, zijn de producten geschikt voor alle gangbare deuren, inclusief brand- en rookwerende deuren.

CEO Cor Overbeeke schudt de hand van Griekse slotenmaker Stylianos.