INKOOPORGANISATIE NICOVIJ EN M&C GAAN PARTNERSHIP AAN

Deventer – Met veel trots hebben M&C en inkoop- en serviceorganisatie Nicovij de handen ineengeslagen voor een nieuw partnerschapovereenkomst. Deze hoedanigheid zal in werkelijkheid inhouden dat M&C uit Didam, de officiële leverancier van modulaire cilinders, deurbeslagen en sloten aan de Deventerse firma zal zijn. Als direct gevolg van deze overeenkomst zal Nicovij M&C producten verspreiden over hun netwerk van verkopers.

Nicovij is een efficiënte, flexibele en marktgerichte inkoop- en serviceorganisatie die door optimale prestaties op het gebied van inkoop en distributie en onderscheidende diensten en concepten, bijdraagt aan een lokale dominante marktpositie van haar leden en groei voor de organisatie realiseert. Daarnaast heeft de organisatie meer dan 60 jaar retail ervaring en een ontzettend breed aanbod, met meer dan 500.000 producten in haar assortiment, die binnen 24 uur geleverd kunnen worden.

Sales Manager Rob Aaldering, inmiddels alweer bijna drie jaar in dienst bij de Didamse organisatie, is zeer verheugd met de overeenkomst. Zo verwoordt hij: “Het zal voor niemand een verassing zijn dat een dergelijke inkoopovereenkomst niet op een blauwe maandag van de grond komt. Hiervoor hebben we een aantal malen met elkaar rond de tafel gezeten en beide partijen hebben elkaar uiteindelijk kunnen vinden in een mooie samenwerking. Deze samenwerking is niet alleen voor onze organisatie een win-win; ook Nicovij zelf en daarmee het ijzersterke collectief van de leden zullen de vruchten plukken van deze overeenkomst met M&C.”

Sales Manager Aaldering zal na het tekenen van de overeenkomst niet stil blijven zitten. Sterker nog, hij roept specifieke geïnteresseerde leden van Nicovij dan ook op om contact op te nemen met hem. Op persoonlijke wijze zal hij de productlijn van M&C komen voorstellen en de veelzijdigheid van de cilinderspecialist te tonen. Logischerwijs kijken M&C en Nicovij uit naar een toekomst van gezamenlijke kracht en de ontwikkeling van nieuwere technieken in beveiligingstechniek.

M&C en Nicovij contract ondertekend, met Marcel Cornelisse en Rob Aaldering, Jessica Mannak en Willie Dekens

M&C en Nicovij ondertekenen de nieuwe partnerschapovereenkomst, met (v.l.n.r) Willie Dekens (Nicovij general manager), Jessica Mannak (Nicovij inkoop), M&C general manager Marcel Cornelisse en M&C sales manager Rob Aaldering.