Hangslot SKG*** / Grade 5

De M&C Grade 5 is een extreem zwaar SKG*** hangslot. Het heeft zeer hoge veiligheidstoepassingen, zoals containers, trailers en kluizen. Het hangslot is ontworpen om te worden gecombineerd met M&C veiligheidscilinders.

Hangslot SKG*** / Grade 5

M&C Grade 5 hangslot

  • Ultra sterk

    Dit hangslot is gemaakt van verchroomd gehard staal en de beschermplaat en geharde schuifbout beschermen het tegen doorsnijden, boren en kerntrekken.

  • Weerbestendig

    Het M&C Grade 5 hangslot is weerbestendig, wat betekent dat het hangslot extreme weersomstandigheden kan overleven.

  • Compatibel

    Ons Grade 5 hangslot is compatibel met alle M&C cilinders, wat het voordeel heeft dat het kan worden gecombineerd in sluitplannen.

Waar te koop

Compatibel

Onze Grade 5 is compatibel met ons hele cilinderassortiment en kan gelijksluitend worden gemaakt met je deurcilinders.

M&C cilinder spray

M&C cilinderspray is het beste smeermiddel voor onze cilinders. Deze kwaliteitsspray smeert de cilinder en stoot vuil en vocht af, waardoor slijtage wordt voorkomen en de levensduur wordt verlengd.

M&C security card

Sleutels en cilinders kunnen alleen worden nabesteld met de standaard meegeleverde M&C Security Card. Dit geeft je extra veiligheid en voorkomt onbevoegd kopiƫren van je sleutel.

M&C raamsticker

De M&C raamsticker geeft aan dat je eigendom wordt beschermd door onze producten. Inbrekers worden extra gewaarschuwd door deze sticker.