M&C AANWEZIG OP SCHOENMAKERSBEURS

Nieuwegein – Op maandag 4 maart 2024 vond de tweede editie van de Dag van de Schoenmaker bij CAST in Nieuwegein plaats. De organisatie is in handen van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging (NSV) en inkoopcentrum CAST en kende onder meer de vakprijs ‘Schoenmaker van het Jaar’ toe aan een dealer van M&C.

Naast verschillende schoenmakers stond ook familiebedrijf M&C, met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van inbraak preventie en beveiligingsoplossingen, op de schoenmakersbeurs. Twee bekende gezichten van de buitendienst (Rob Aaldering en Jonathan Stam) waren van de partij om uitleg te geven over producten zoals de M&C Sleutelmachine, de verschillen tussen de cilinders Condor, Minos en Matrix*** maar ook om het mooie aanbod M&C sloten onder de aandacht te brengen.

Aan het einde van de middag werd M&C dealer Esdras van den Berg, werkzaam in het Haagse winkelcentrum Leyweg, gekroond tot ‘Schoenmaker van het Jaar’. Aan Omroep West bekende de ambachtsman zich enorm trots en vereerd te voelen. Zoals gezegd is Esdras van den Berg een klant van M&C en dus zal hij binnenkort een speciaal bezoek met felicitaties van één van onze vertegenwoordigers kunnen verwachten.

M&C had ook een leuke win-actie tijdens de beurs. Er stond namelijk een enorme vaas met daarin een onbekend aantal sleutels. Bezoekers van de M&C beursstand konden raden hoeveel sleutels er in de vaas zaten. De winnaar zal binnenkort bekend gemaakt worden.