M&C-DEALER VAKSCHOENMAKERIJ ESDRAS IN HET ZONNETJE GEZET

Den Haag –  Zoals voorheen aangekondigd op onze LinkedIn-pagina kon de tot ‘Schoenmaker van het Jaar’ gekroonde vakman Esdras van den Berg een bezoek van één van onze gespecialiseerde verkopers verwachten.

De vakprijs werd op de afgelopen schoenmakersbeurs in Nieuwegein uitgereikt door de Nederlandse Schoenmakers Vereniging (NSV) en naast de spreekwoordelijke eer kreeg de Hagenaar ook een grote beker uitgereikt. Vakschoenmakerij Esdras werd afgelopen maand dan ook bezocht door Rob Aaldering van M&C, die logischerwijs niet met lege handen aankwam.

Hierover meldt Rob: “Esdras is pas een korte tijd officiële dealer van ons M&C assortiment geworden maar dat weerhoudt ons er niet van om hem even in het zonnetje te zetten. Bovendien vind ik dat hij een prachtige winkel heeft, het betreft echt een full-service ambachtelijke schoenenvakman.” Vakschoenmakerij Esdras verkoopt inmiddels verschillende M&C cilinders maar beheerst ook de kunst om snel sleutels bij te maken.

Van den Berg is erg in zijn nopjes is met onze organisatie. Zo bevestigt hij: “Ik ken M&C nu een tijdje en ben erg gecharmeerd van hun modulaire cilindersysteem. Daarnaast houd ik van de korte lijntjes en de goede bereikbaarheid en persoonlijke ondersteuning die ik ervaar.” Zoals gezegd kreeg de vakman uit handen van salesmanager Rob een heerlijke fles wijn overhandigd. Ook een bezoek inplannen van onze vertegenwoordigers? Klik hier.