M&C PRESENT OP INTERNATIONALE VAKBEURS

Düsseldorf – Deze week gaat het dan eindelijk gebeuren. Na een aantal jaren, in verband met de coronapandemie was deze mogelijkheid er niet, zal M&C Protect uit Didam weer actief deelnemen aan een (internationale) vakbeurs. Het familiebedrijf zal namelijk op de ELF (European Locksmith Federation) Conventie 2024 vol trots haar ontwikkelingen en producten displayen in Düsseldorf, Duitsland.

De ELF Conventie 2024, vindt plaats van 2 tot 4 mei 2024 en is een internationale branchebijeenkomst voor de slotenmakers- en beveiligingsbranche. De European Locksmith Federation is een samenwerkingsorgaan van Europese beroepsverenigingen in de beveiligingstechnologie-industrie. Maar liefst 18 beroepsverenigingen uit 18 verschillende Europese landen komen samen als internationale koepelorganisatie met als doel de collectieve belangen van individuele beveiligingsbedrijven te behartigen en samen te werken aan oplossingen. De Europese Slotenmakersfederatie (ELF) werd overigens in 1984 opgericht en viert toevalligerwijs haar robijnen  jubileum op de Convention 2024 in Düsseldorf.

Zoals eerder bekendgemaakt zal M&C op de internationale branchebijeenkomst voor de beveiligings- en slotenmakersbranche in Düsseldorf present zijn met een eigen spiksplinternieuwe stand. Deze speciaal ontwikkelde stand biedt een uitstekende kans om de core-producten te tonen en uitleg te geven aan potentiële nieuwe en bestaande afnemers. De nieuwe opstelling neemt ongeveer 36 m3 in beslag en is helemaal in de nieuwe huisstijl ontwikkeld.

M&C’s Sales Manager Rob Aaldering en Export Manager Rex Broekman zijn in hun nopjes met de stand. Zo verwoordt Rob: “Onze marketing afdeling heeft ontzettend hard gewerkt om een zeer overzichtelijke presentatie te creëren van onze productlijnen zoals de Matrix** en Matrix***, de Color+, de Minos, Condor en Move.” Uiteraard is er aandacht voor M&C’s onderscheidende modulaire systeem. Export Manager Rex benadrukt dat het een uitgelezen mogelijkheid is om potentiële Europese nieuwe klanten kennis te laten maken met alle kernwaarden waar M&C voor staat. “Namens onder andere eigenaar Cor Overbeeke maar ook alle andere collega’s van ons familiebedrijf willen we alle bestaande nationale maar ook internationale klanten uitnodigingen ons te bezoeken op stand nummer 32”. De conventie zal plaatsvinden in hartje Düsseldorf, in het Hotel Kö59, gelegen aan de Königsallee 59.