M&C PRESENTEERT HAAR NIEUWE BEURSSTAND

Didam – Nadat M&C eerder dit jaar present was op de tweede editie van de Dag van de Schoenmaker bij CAST in Nieuwegein, zal het familiebedrijf binnenkort trots haar ontwikkelingen en producten displayen in Düsseldorf, Duitsland. Daar zal M&C namelijk deelnemen aan de ELF Conventie 2024, welke plaatsvindt van 2 tot 4 mei 2024, en ook voor het eerst gebruik maken van haar nieuwe, speciaal ontwikkelde beursstand.  

Op de internationale branchebijeenkomst voor de beveiligings- en slotenmakersbranche in Düsseldorf zal M&C met een eigen spiksplinternieuwe stand haar producten tonen en uitleg geven aan potentiële nieuwe en bestaande afnemers. De beursstand is speciaal ontworpen door AAA Display uit Hoofddorp en eigenaar Cor Overbeeke van M&C is dan ook verheugd de stand direct in Duitsland te kunnen gebruiken. Hierover meldt hij enthousiast: “Onze oude beursstand was inmiddels al weer acht jaar oud en in de tussentijd hebben we als bedrijf zijnde vele stappen gezet. Niet alleen op organisatorisch niveau maar ook qua productontwikkeling. We hebben daarop de hoofden bij elkaar gestoken en besloten dat het tijd was om een nieuwe stand te laten ontwikkelen.” 

Marketeer en designer Bas, inmiddels al weer ruim twee jaar werkzaam bij M&C, was nauw betrokken bij de ontwikkeling van de stand. Zo laat hij weten dat het een ruimtelijke opstelling betreft, die ongeveer 36 m3 in neemt. Bas voegt eraan toe: “Het mooie van de nieuwe stand is dat deze helemaal in de nieuwe huisstijl ontwikkeld is. Persoonlijk vind ik zwart en oranje  krachtige kleuren en deze komen nu vol tot hun recht. Daarnaast is er ook extra ruimte gemaakt om onze unieke producten te presenteren. De productpresentatie is altijd een essentieel onderdeel van een stand. In ons geval is er daarom veel focus gelegd op een overzichtelijke presentatie van onze topproducten zoals de Matrix** en Matrix***, de Color+, de Minos, Condor en Move in combinatie met ons onderscheidende modulaire systeem.”