M&C ZET VERDER VOET AAN SPAANSE GROND

Barcelona – Spaanse importeur en slotenmaker Dismace S.L. kan pronken met haar nieuwe balie. Deze is namelijk sinds korte tijd netjes gestyled met een nieuwe vinyl bekleding.  Als onderdeel van de intensiveringscampagne van de huisstijl van M&C, heeft het marketingteam van het Didamse bedrijf de afgelopen maanden namelijk nauw samengewerkt met de Spaanse importeur in het creëren van deze unieke balie.

De bekleding toont niet alleen de verschillende kleurenopties van enkele van haar cilinders, maar ook een duidelijke uitleg van het unieke modulaire systeem waarvan alle M&C cilinders gebruik maken. De sterke positioning van het M&C-bull-logo, met daarop de ‘authorized dealership’ stempel, toont de nauwe band die de twee bedrijven door de jaren heen met elkaar ontwikkeld hebben.

Opgericht in 1993 in Barcelona; Dismace is een professionele groothandel in beveiliging materialen met een enorm assortiment aan voorraad in producten zoals beveiligingscamera’s, kluizen tot combinatiesloten. Deurcilinders kunnen logischerwijs hier dan ook niet ontbreken, met M&C cilinders als de top keuze van het bedrijf.

Zo trots als een pauw, of als een Spaanse stier in dit geval, kon eigenaar Juan Garcia niet wachten om een foto te delen. Zo informeerde hij: “De M&C producten zijn de absolute top in deze industrie. Ik ben dan ook super trots op de bekleding van mijn balie. De hele stijl van M&C straalt stoerheid en kracht uit. En dit logo, die stierenkop? Dat maakt echt indruk, vooral hier in Spanje. Ik ben er super tevreden mee. Fijn ook dat dit in samenwerking met de marketingafdeling van M&C tot stand gekomen is. Ook de klanten reageren verheugd. M&C is echt helemaal onderdeel van onze Dismace familie.

Bent u al een M&C dealer en zou u uw winkel of balie gerestyled willen hebben? Neem dan spoedig contact op met M&C en dan kunnen we gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden.

De nieuwe, van M&C branding voorziende, balie van Dismace