MR. SIRIUS DOLBLIJ MET MEGAGROTE M&C MOVE CILINDER

Düsseldorf – Tijdens de ELF (European Locksmith Federation) Conventie van 2024 kreeg familiebedrijf M&C uit Didam een aantal malen bezoek van Mr. Sirius, de nog vrij jeugdige en zeer enthousiaste beveiligingsexpert, lockpicking-atleet én presentator van het Mr. Sirius YouTube kanaal.

De uit Keulen afkomstige Mr. Sirius was al van jongs af aan al gefascineerd door sloten. Op dertienjarige leeftijd was hij één van de jongste deelnemers aan de wereldkampioenschappen lockpicking, waar het doel is om non-destructief sloten te openen. Als expert op het gebied van sloten en veiligheid, gecertificeerd door het Fraunhofer Instituut voor Mechatronica Design, werkt Mr. Sirius regelmatig samen met fabrikanten aan de ontwikkeling van sterkere sloten en beveiliging. Hiernaast is hij ook de presentator van meerde succesvolle YouTube kanalen, met niet alleen meer dan 168,000 volgers op zijn huidige ‘Mister Sirius’ kanaal maar ook maar liefst 200,000 volgers op zijn TikTok kanaal, waar hij sloten en andere beveiliging systemen recenseert.

Op de ELF Conventie, waar Mr. Sirius beide dagen van begin tot einde aanwezig was op de beurs, was hij niet weg te slaan van de M&C stand, die hij zeker drie keer heeft bezocht. Met name viel zijn oog op de replica van de Move cilinder, een opgeblazen versie van het product op schaal 2:1. Hij kon het niet over zijn hart verkrijgen om de beurs te verlaten zonder dit schaalmodel. Ondanks dat er maar een gelimiteerd aantal exemplaren van zijn gemaakt, heeft M&C het product aan Mr. Sirius overhandigt.

Ik ben er zowaar verliefd op geworden,” aldus Mr. Sirius. “Je kan de inspanning van het bedrijf in deze schaalreplica gewoon voelen. Het is prachtig om zo’n cilinder in super groot formaat vast te kunnen houden. Hij is ook deels open gemaakt, waardoor je kan zien wat dit kwaliteitsproduct zo uniek maakt.” Mr. Sirius was zeker niet de enige die zijn enthousiasme in bedwang moest houden met betrekking tot M&C’s speciale 2:1 Move schaalmodel. “Waar kan ik er ook een krijgen?” en “Ik verzamel ook sloten, maar helaas allemaal van normale grootte. Ik zou er ook zo één willen,“ valt te lezen in meerdere reacties onder de video op het kanaal van Mr. Sirius. M&C heeft slechts een aantal van hun producten geproduceerd als 2:1 replica’s, waaronder de eerdergenoemde Move. Vanwege de zéér gelimiteerde voorraad van de schaalmodellen kan met recht gezegd worden dat lockpicking-expert Mr. Sirius een ware collector’s item bemachtigd heeft.

Bekijk hier de video van zijn recensie en de overhandiging.

M&C Move cilinder gemaakt of de ELF Conventie Stand, met Mr. Sirius

M&C Move cilinder gemaakt of de ELF Conventie Stand, met Mr. Sirius