SALESVERTEGENWOORDIGER JONATHAN STAM VERLAAT M&C

Didam – Het einde van een tijdperk is aangebroken. Jonathan Stam, zowel werkende op de binnendienst alsmede de buitendienst en onderdeel van het sales team voor vijf en een half jaar, neemt afscheid van M&C. Per augustus zal de 28-jarige geboren Tilburger M&C verlaten om aan de slag te gaan bij een BSO, waar hij een BBL-traject als Pedagogisch Medewerker zal volgen. Jonathan heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld binnen M&C en zijn technische kennis en toewijding zal zeer gemist worden.

Zo verwoordt Jonathan: “Ik heb de afgelopen 5,5 jaar met veel trots en blijheid mogen werken voor M&C. Ik heb veel geleerd en geweldige collega’s leren kennen. Ik wil M&C hartelijk bedanken voor deze periode vol met leermomenten en leuke ervaringen en ik wens ze heel veel succes.”

Daarnaast voegt hij toe: “Via deze weg wil ik hierbij ook alle klanten bedanken voor de afgelopen periode voor gastvrijheid en samenwerking. Mijn laatste werkmaand is augustus. Voor die tijd kom ik nog persoonlijk langs bij een aantal klanten waarmee ik heb samengewerkt om nog een koffietje te doen maar ook om Dennis te introduceren.”

Collega Dennis Wijgman zal na het vertrek van Jonathan diens taken overnemen, waaronder ook de communicatie met de klanten waar Jonathan nauw mee betrokken was.  M&C wenst Jonathan heel veel succes en geluk met zijn nieuwe uitdaging.

Jan van Ree van SleutelSafe liet in een eerste reactie weten verrast te zijn en knipoogde dat “woorden te kort schoten”. Ook hij wenste Jonathan alle geluk toe in de toekomst.

Jonathan Stam stapt uit de rol van salesvertegenwoordiger bij M&C