M&C Matrix**

De M&C MATRIX 2 is een sterke cilinder voor een aantrekkelijke prijs. De hardstalen brug, speciale undercut, tweezijdige bediening én het veiligheidscertificaat maken hem veiliger dan een standaard SKG2** cilinder.

M&C Matrix**

M&C Matrix**

  • Tweezijdig bedienbaar

    De Matrix** is tweezijdig bedienbaar, wat betekent dat als er aan de binnenkant van de deur een sleutel zit, het mogelijk blijft om de sleutel vanaf de buitenzijde te gebruiken. Deze functie is standaard bij alle M&C cilinders en is een vereiste bij de meeste smartlocks.

  • Hoge kopieerbeveiliging

    Sleutels en cilinders bijbestellen kan alleen met de bijgeleverde M&C Security Card. Daardoor ben je extra beschermd en kan niemand sleutels zonder toestemming namaken.

  • Sterke cilinder, scherpe prijs

Waar te koop

Snijsleutel

De M&C MATRIX 2 heeft een traditionele snijsleutel met speciale undercut en beschermd sleutelprofiel. Een snijsleutel kan maar op een manier, verticaal, het slot in.

M&C cilinderspray

M&C cilinderspray is het beste smeermiddel voor onze cilinders. Deze kwaliteitsspray smeert de cilinder en stoot vuil en vocht af, waardoor slijtage wordt voorkomen en de levensduur wordt verlengd.

M&C security card

Sleutels en cilinders kunnen alleen worden nabesteld met de standaard meegeleverde M&C Security Card. Dit geeft je extra veiligheid en voorkomt onbevoegd kopiëren van je sleutel.

M&C raamsticker

De M&C raamsticker geeft aan dat je eigendom wordt beschermd door onze producten. Inbrekers worden extra gewaarschuwd door deze sticker.