M&C Move

Door de allernieuwste technieken behoort de M&C MOVE tot de veiligste cilinders van dit moment. De MOVE heeft zijn naam te danken aan een uniek gepatenteerd beweegbaar deel in de sleutel. Deze innovatie zorgt voor de hoogst mogelijke kopieerbescherming.

M&C Move

M&C Move

  • Hoogste kopieerbeveiliging

    Het beweegbaar deel in de sleutel in combinatie met zij-pinnen en de M&C security card zorgen ervoor dat de M&C Move de hoogste kopieerbeveiliging heeft.

  • Extra gebruiksgemak

    De rondingen bij de sleutelingang van deze cilinder zorgen voor een nog betere sleutelgeleiding.

  • Voorkomt boren en kerntrekken

Waar te koop

Sleutel met beweegbaar deel

De M&C Move heeft een robuuste keersleutel met een uniek beweegbaar deel. Het beweegbaar deel zorgt ervoor dat de sleutel zelfs tegen 3D-printen is beschermd.

M&C cilinderspray

M&C cilinderspray is het beste smeermiddel voor onze cilinders. Deze kwaliteitsspray smeert de cilinder en stoot vuil en vocht af, waardoor slijtage wordt voorkomen en de levensduur wordt verlengd.

M&C security card

Sleutels en cilinders kunnen alleen worden nabesteld met de standaard meegeleverde M&C Security Card. Dit geeft je extra veiligheid en voorkomt onbevoegd kopiƫren van je sleutel.

M&C raamsticker

De M&C raamsticker geeft aan dat je eigendom wordt beschermd door onze producten. Inbrekers worden extra gewaarschuwd door deze sticker.